Μίτσελ: Θα φτιάξω ομάδα με όρεξη για μπάλα

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 870 άτομα
Μίτσελ: Θα φτιάξω ομάδα με όρεξη για μπάλα

Ο Μίτσελ μίλησε για τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό και για τις άμεσες αλλαγές που σχεδιάζει να επιφέρει σε μια ήδη πολύ καλή ομάδα.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Μίτσελ και αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στα πράγματα που θέλει να αλλάξει, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που δίνει ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα αυτής της νέας συνεργασίας.

Κύριε Μίτσελ, η σημερινή είναι η τρίτη σας ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, εδώ στο Ρέντη μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Αλήθεια, πως είναι οι συνθήκες εργασίες που βρήκατε και θα ήθελα μία σύγκριση με τις αντίστοιχες στην Ισπανία.

«Όχι μόνο γιατί έχω πάρα πολύ μεγάλες προσδοκίες ή είμαι πολύ καινούργιος εδώ, αλλά επειδή ήρθα με πολύ χαρά και όλα όσα έχω βρει είναι πάρα πολύ ωραία, πιστεύω πως είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Όλα τα έχω βρει σύμφωνα με αυτά που προσδοκούσα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μου αρέσει πάρα πολύ. Και ελπίζω να συνεχίσω να δουλεύω εδώ για πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Αλλά ήδη αισθάνομαι πως έχω συνηθίσει εδώ».

Στο λίγο χρόνο που θα έχετε στη διάθεσή σας την ομάδα, θα προλάβετε να βάλετε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα Τρίπολης κάποιες λιγοστές πινελιές της δική σας φιλοσοφίας;

«Ναι, γιατί δεν έχω έρθει σε μία ομάδα με προβλήματα. Έχω έρθει σε μία ομάδα η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και παίζει σε τρεις διοργανώσεις. Οπότε θέλω να καταφέρω να μην βαριούνται οι παίκτες να παίξουν. Θέλω οι παίκτες να συνεχίσουν ν' αγωνίζονται και να εκμεταλλευτούν την πορεία τους στο πρωτάθλημα σαν εμπειρία προκειμένου να γίνουν καλύτεροι στην Ευρώπη».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίτσελ στο Pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2026: Γερμανοί παίκτες αναλαμβάνουν τη μεταφορά των φιλάθλων τους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα