Ο Ολυμπιακός, χάρις στην ποιότητα και την ευστοχία του από το τρίποντο, νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 72-67 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ενέργεια μετά το 17’ όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 32-31 από τον Παναθηναϊκό, που έδειχνε πιο συγκεντρωμένος και υπερείχε σε τακτική. Άνοιξαν τον ρυθμό του αγώνα και με ξέσπασμα 7-1 τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο στο +5 (38-33).
Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση, βελτίωσε τα ποσοστά του από το τρίποντο και προηγήθηκε με 53-44 3’ και 16’’ πριν το τέλος της δεκαλέπτου και με 56-46 περίπου στο 28’.
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου 6 μηνών και πρόστιμο 50.000 ευρώ




