Ως το κρισιμότερο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου βλέπουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εχουν καταφέρει στους τελευταίους τρεις αγώνες να βάλουν πολύ ... γάλα στην καρδάρα της παραμονής στην κατηγορία και δεν θέλουν να το χύσουν με ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο κόσμος έχει καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Ολα δείχνουν ότι το Σάββατο θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ αντιλαμβανόμενοι την αξία της παρουσίας τους στις κερκίδες και θέλοντας να επιβραβεύσουν τους παίκτες για την πολύ καλή εικόνα στα τελευταία ματς και την θέληση και το πάθος που δείχνουν.
Η προοπτική της μαζικότερης προσέλευσης οπαδών της ομάδας στον αγώνα με τους "κυανέρυθρους" έχει ενθουσιάσει τους ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ έως τώρα την ομάδα και μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Βιντιάδης εξετάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου του για την εξαγορά της ΠΑΕ.
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τροχαίο ατύχημα στο Λαύριο με υλικές ζημιές




