Στο κενό η ένσταση του Ολυμπιακού για το ματς με Σιένα

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 926 άτομα
Στο κενό η ένσταση του Ολυμπιακού για το ματς με Σιένα

Στο κενό έπεσε η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για το ματς με τη Σιένα για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο αθλητικός δικαστής της διοργάνωσης επικύρωσε τη νίκη της ιταλικής ομάδας (74-72) απορρίποτοντας έτσι την ένσταση των Πρωταθλητών Ευρώπης για το γεγονός ότι το χρονόμετρο του αγώνα είχε "κολλήσει" για περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και επικαλέστηκαν το δεδικασμένο του προπέρσινου αγώνα μεταξύ Γκέτινγκεν και Μπεσίκτας για το Eurocup, όπου μετά από μία πανομοιότυπη φάση είχε αποφασιστεί η επανάληψη της αναμέτρησης.

Πλέον η νίκη επί της Μακάμπι απόψε είναι επιτακτική για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καθώς το ρεκόρ της ομάδας του Πειραιά στο Top 16 είναι 1-3.

Το σκεπτικό της απόφασης στο Pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Νέος κανονισμός FIFA: Η Γαλλία αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω καθυστερημένης αλλαγής

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα