Με Αμπντούν στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 526 άτομα
Με Αμπντούν στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Η επιστροφή του Τζαμέλ Αμπντούν σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του πριν από 3 εβδομάδες στη Νέα Σμύνρη είναι γεγονός. Ο Αλγερινός προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι που δίνουν το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή δεν μετέχει ο Κάρολ που θα μείνει για 3-4 μέρες υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο με το πρόβλημα της φλεγμονής στο έντερο και αναμένεται ότι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Σιόβας όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για τον οποίο δεν υπάρχει βιασύνη επιστροφής, αν και είναι πλέον πανέτοιμος.

Δεν θα πάει στη Λιβαδειά επίσης ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος όπως και οι Ζαραδούκας, Τάτος, Ντιόγκο έμειναν εκτός πλάνων.

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Ένταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Ο Τζόουνς χτύπησε τον Ναν

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα