Στην απόλυτη τήρηση του όρου μη δημοσιοποίησης των κινήσεών τους που έθεσαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι οδηγείται η πλευρά του Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαουδάραβας θα απαντήσει απόψε στην ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ μέσα από e-mail το οποίο δεν θα δημοσιοποιηθεί. Αυτό, εφόσον ακολουθηθεί ως διαδικασία, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Σαουδάραβας σκοπεύει να ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ από 1/1/2012 έως και σήμερα.
Ο μπιν Αμπντουλαζίζ αναμένεται να ζητήσει να συνταχθεί ΜοU προκειμένου να τεθούν οι όροι που θα ακολουθηθούν έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: ΗΠΑ - Παραγουάη: Πρεμιέρα με νίκη 4-1 στο Μουντιάλ 2026. Πάρτι με πρωταγωνιστή τον Μπαλογκάν




