Στο Λονδίνο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση πρόκριση. Για να κατορθώσει να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο, προκρινόμενος στους «32» του Europa League, θα πρέπει να κάνει μια υπέρβαση. Να νικήσει την Τότεναμ.
Από τη μία πλευρά οι Πράσινοι έχουν να αντιμετωπίσουν την κακή παράδοση τους στην Αγγλία. Σε οκτώ επισκέψεις τους διαχρονικά στο Νησί, μετρούν έξι ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες. Χωρίς νίκη! Βέβαια η μία ισοπαλία, τη σεζόν 1970-71 απέναντι στην Έβερτον, ήταν σαν νίκη, αλλά πάντως ο Παναθηναϊκός δεν επικράτησε.
Από την άλλη βέβαια το Τριφύλλι έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και άλλες φορές στην ευρωπαϊκή του διαδρομή, παίζοντας εκτός έδρας όλο του το ευρωπαϊκό «είναι», με σημαντικές επιτυχίες.
Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2026: Το ροζ χρώμα κυριαρχεί στα γήπεδα




