Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ζητεί από τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να σταματήσει να προκαλεί ένταση, ενώ ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση επεισοδίων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα τον θεωρεί ηθικό αυτουργό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.
Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.
Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».
Διαβάστε ακόμα: Νότια Κορέα – Τσεχία 2 - 1: Εντυπωσιακή ανατροπή στο Μουντιάλ 2026




