Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ο Λεβαδειακός της "έκλεψε" το τρίποντο (1-0), "χτυπώντας" την κατάλληλη στιγμή με τον Ναπολεόνι.
Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει από νωρίς τον έλεγχο με τον Λεβαδειακό να περιορίζεται σε ανασταλτικό ρόλο. Μέχρι το πρώτο ημίωρο του αγώνα η ΑΕΚ έχασε σωρεία ευκαιριών να προηγηθεί, όμως οι Βοιωτοί άντεξαν στην πολιορκία και κράτησαν το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, βλέποντας την ΑΕΚ να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε επιβάλει στο πρώτο μέρος. Τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο μέχρι το 81', όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των κιτρινόμαυρων, ο Μουλόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε ασταθώς τη μπάλα και ο Ναπολεόνι που βρισκόταν κοντά, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2026: Το πρόγραμμα και τα κανάλια μετάδοσης




