Γάτα σώζει 4χρονο παιδάκι από επίθεση σκύλου. Βίντεο

Ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο δείχνει μια γάτα να σώζει, τελευταία στιγμή, ένα 4χρονο αγοράκι από τα… δόντια ενός άγριου σκύλου στην Southwest Bakersfield, της California κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο μικρός Τζέρεμι, έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του, ενώ η μητέρα του που τον πρόσεχε πότιζε τα λουλούδια τους.

Ωστόσο, ο σκύλος του γείτονα, ο οποίος ήταν ελεύθερος , εντόπισε τον πιτσιρικά και με έναν απότομο ελιγμό όπως μπορείτε και εσείς να δείτε άρπαξε το αθώο παιδί από το πόδι, το πέταξε κάτω από το ποδήλατο και άρχισε να το σέρνει.

Το παιδί τομοκρατημένο έβαλε τα κλάματα και τότε η γάτα της οικογένειας έκανε την εμφάνιση της σαν «από μηχανής θεός» και έσωσε το παιδάκι από τα κοφτερά δόντια του άγριου ζώου.

Η Τάρα (έτσι ονομάζεται η γάτα), όχι μόνο δεν φοβήθηκε τον σκύλο αλλά του επιτέθηκε κιόλας, αφού τον κυνήγησε θέλοντας να σιγουρευτεί ότι δεν θα ξαναενοχλήσει τον μικρό της ιδιοκτήτη.

Η μητέρα του παιδιού, Erica Triantafilo, που άκουσε την φασαρία έτρεξε, πήρε τον τραυματισμένο Τζέρεμι στο σπίτι, ενώ μετά απο λίγο τον πήγε στο νοσοκομείο μιας και το παιδί είχε τραύματα απο την επίθεση.

Το βίντεο καταγράφηκε από μια κάμερα ασφαλείας ενώ έγινε γνωστό από τον πατέρα του 4χρονου, τον Roger, που το «ανέβασε» σε προσωπική του σελίδα στο ίντερνετ τονίζοντας ότι η γάτα είναι πλέον ο μικρός προσωπικός ήρωας του 4χρονου αγοριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα