Σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη της

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη που έφερε στον κόσμο σε διάστημα μίας δεκαετίας, συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό των πτωμάτων που ήταν τοποθετημένα μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του παλιού σπιτιού της.

Η 39χρονη Μέγκαν Χάντσμαν, η οποία ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι στη Γιούτα μέχρι πριν από τρία χρόνια, έφερε στον κόσμο τα βρέφη στο διάστημα 1996-2006, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή οι αρχές.

Η αστυνομία δέχτηκε το Σάββατο τηλεφωνική κλήση από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας για ένα νεκρό βρέφος στο σπίτι στην μεσοαστική περιοχή Πλέζεντ Γκρόουβ, νότια του Σολτ Λέικ Σίτι, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Μάικλ Ρόμπερτς. Όταν μετέβησαν στο σπίτι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα άλλα έξι πτώματα.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη κι εξέφρασαν την απορία πως τα μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας που εξακολουθούν να ζουν σε αυτό το σπίτι δεν γνώριζαν ότι η μητέρα τους ήταν έγκυος ή δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Σχετικά με τον εν διαστάσει σύζυγο, η αστυνομία δεν πιστεύει ότι εκείνος γνώριζε την κατάσταση.

Ερωτηθείς για το πως μπορεί να αγνοούσε την κατάσταση, ενώ ζούσε μέσα στο σπίτι, ο Ρόμπερτς απάντησε: "Αυτή είναι η ερώτηση για το βραβείο των χιλίων δολαρίων. Εντυπωσιακό".

Τα πτώματα των βρεφών εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Γιούτα για εξέταση και για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου τους. Από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τη γυναίκα και τον σύζυγό της θα καθοριστεί αν τα παιδιά είναι δικά τους, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα πτώματα ανήκει στους γονείς του συζύγου. Ο σύζυγος ανακάλυψε τα πτώματα, ενώ καθάριζε το γκαράζ.

Οι τρεις κόρες της Χάντσμαν εξακολουθούν να διαμένουν εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα The Salt Lake Tribune μία επί σειρά ετών γειτόνισσα, η Σάρον Τσίπμαν, η οποία πρόσθεσε ότι οι μεγαλύτερες κόρες είναι περίπου 18 με 20 ετών και η μικρότερη 13.

Σκότωνε τα νεογέννητα βρέφη της

ΠΗΓΗ www.enikos.gr ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα