Ο μεγαλύτερος μαστροπός της Ευρώπης στην Αθήνα

Τον μεγαλύτερο μαστροπό της Ευρώπης αναζητεί η αστυνομία μετά τη σύλληψη δύο μοντέλων από τη Ρωσία σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι δύο πανέμορφες κοπέλες είναι μέλη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας VIP στην Ευρώπη.

Οι δύο πανύψηλες και καλλίγραμμες Ρωσίδες, η 23χρονη Κατερίνα Σ. και η 22χρονη Ολια Κ... εργάζονταν για λογαριασμό του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, ενός Τσέχου, του οποίου τα χαρακτηρίστηκα ουδείς γνωρίζει, αν και καταζητείται από τις περισσότερες αστυνομίες της Ευρώπης. Τα παρατσούκλια του Τσέχου μαστροπού είναι «Τέρι», «Μόνικα» ή «Ελενα» και ακόμα και αυτοί που εργάζονται για λογαριασμό του δεν τον γνωρίζουν. Οι μόνοι που έχουν επαφή μαζί του και τον γνωρίζουν είναι δύο επαγγελματίες εκτελεστές, οι οποίοι «κανονίζουν» τις κοπέλες που θέλουν να απελευθερωθούν από το κύκλωμα. Ολες του οι συνεννοήσεις γίνονται μέσω Διαδικτύου κι έτσι εξασφαλίζει την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», αστυνομικός του Ηθών ανακάλυψε σε ιστοσελίδα με ερασιτεχνικά βίντεο πορνό τις δύο Ρωσίδες, οι οποίες έναντι αδράς αμοιβής πρόσφεραν τις καυτές υπηρεσίες τους σε πολίτες της Ευρώπης. Οι δύο κοπέλες επισκέπτονταν τους πελάτες στις χώρες τους, μετά την καταβολή των εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, συν 1.000 ευρώ στην καθεμία.

Οι πανέμορφες Ρωσίδες ήλθαν στην Ελλάδα και πήγαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που τους είχε κλείσει ο αστυνομικός, ο οποίος εμφανίστηκε ως επιχειρηματίας. Οταν ήρθε η ώρα για τις ερωτικές περιπτύξεις, οι δύο όμορφες Ρωσίδες ζήτησαν προκαταβολικά την αμοιβή τους, δηλαδή τα 2.000 ευρώ. Τη στιγμή που πήραν στα χέρια τους τα χρήματα επενέβησαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού και συνέλαβαν τις δύο θερμές Ρωσίδες, που δεν πρόλαβαν να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες. Οπως προέκυψε από την προανάκριση, οι κοπέλες ανήκαν στο κύκλωμα της «Μόνικα» και ένα μέρος των χρημάτων που εισέπραξαν θα το κατέθεταν σε ελβετική τράπεζα, σε λογαριασμό του μαστροπού- φάντασμα.

Ο Τσέχος, που έχει στείλει γυναίκες στους περισσότερους VIP της Ευρώπης, καταζητείται εδώ και τρία χρόνια από την αστυνομία του Βελγίου ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία δύο γυναικών από τη Γαλλία, τις οποίες είχε στρατολογήσει το κύκλωμα. Οι δύο κοπέλες κάποια στιγμή σταμάτησαν να βάζουν χρήματα στο λογαριασμό του Τσέχου, με αποτέλεσμα εκείνος να δώσει εντολή στους εκτελεστές του να τις αποκεφαλίσουν, ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες και να μην τολμήσουν στο μέλλον να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του «Τέρι».

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα μπαίνουν στο λογαριασμό του μαστροπού στην Ελβετία, ενώ οι πλούσιοι της Ευρώπης διαθέτουν χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά με τα πανέμορφα μανεκέν του. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έχουν κάνει οι αστυνομίες όλης της Ευρώπης, δεν έχει καταστεί δυνατόν να βρουν κανένα στοιχείο, ούτε μια φωτογραφία του, ώστε οι έρευνες να στραφούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

«Τυφλά βαδίζουμε. Δεν γνωρίζουμε καν πώς είναι. Εστω και μια μικρή του φωτογραφία να είχαμε, θα μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε» είπε χαρακτηριστικά στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας, που ασχολείται εδώ και χρόνια με την περίπτωση του μαστροπού ο οποίος ζει μόνιμα στην Πράγα, αλλά κανείς δεν ξέρει κάτι περισσότερο γι’ αυτόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα