Αυτός είναι ο 77χρονος που ασελγούσε στο 12χρονο κοριτσάκι

Συνελήφθη προχθές το βράδυ στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος, για αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομόνοιας είδαν το απόγευμα της Τρίτης να βγαίνει από κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής ένας ηλικιωμένος κρατώντας αγκαλιά ένα 12χρονο κοριτσάκι και προσήχθη στο Τμήμα Εποπτείας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο άνδρας άρχισε να ψελλίζει αρχικά πως είναι εγγονή του. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το παιδί είναι από τη Ρουμανία ο 77χρονος άλλαξε “παραμύθι” και υποστήριξε ότι το παιδί είναι από προβληματική οικογένεια και πως το προστατεύει δίνοντάς του φαγητό και στέγη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 77χρονος προσέφερε μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και την οδηγούσε σε ξενοδοχεία όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαργαρίτη του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα

Όπως αποκαλύφθηκε αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 77χρονος είχε πείσει το 12χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Όπως είπε το παιδί το ανάγκαζε να παρακολουθεί μαζί του ταινίες πορνό και ασελγούσε πάνω της.

ase

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα