Εκτέλεσαν τρία κατσίκια για την πτώση του βράχου!

Την ώρα που η υγεία της κοπέλας -ευτυχώς- βελτιώνεται, οι αστυνομικοί βρήκαν τους... ενόχους για την πτώση του βράχου στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου της, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στα Τοπόλια Χανίων, και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ! Πρόκειται για τρία... κατσίκια που τιμωρήθηκαν με τη «θανατική ποινή», επειδή, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της Αντιπεριφέρειας Χανίων, κλότσησαν τον βράχο ενώ βοσκούσαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, την οποία ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης ανακοίνωσε σαν να έδωσε ένα καλό μάθημα στους μεγαλύτερους κακοποιούς, έχει προκαλέσει σάλο στον φιλοζωικό κόσμο της πόλης, που «βομβαρδίζει» με μηνύματα οργής το Facebook και το Twitter. Ο κ. Βουλγαράκης ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί σκότωσαν τα τρία ζωντανά που βρέθηκαν στην περιοχή, με σκοπό να οδηγηθούν στους ιδιοκτήτες τους από τα ενώτια.

Το... μέγεθος

Εξάλλου, στην ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράχτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο». Η φωτογραφία, βέβαια, που τράβηξε κάποιος από τους συνεπιβάτες της 34χρονης μαρτυρά πως κάθε άλλο παρά «μικρός λίθος» ήταν ο βράχος που προσγειώθηκε στην οροφή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

Στο νοσοκομείο

Την ίδια ώρα, βελτιώνεται η πορεία της υγείας της 34χρονης δασολόγου που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν η μεγάλη πέτρα έπεσε στο κεφάλι της το πρωί της Δευτέρας λίγο προτού μπει στη σήραγγα Τοπολίων. Χθες υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους. Δίπλα της βρίσκονται συνεχώς οι γονείς της, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων για το ατύχημα της κόρης τους που κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και εργάζεται ως εποχική στο δασαρχείο Χανίων. Πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει οι καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι φίλοι και συνεπιβάτες της δασολόγου θα αναφέρουν στον εισαγγελέα ότι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης δεν θα έπρεπε να μετακινηθούν στοιχεία της έρευνας από το όχημα, καθώς η μεγάλη πέτρα μεταφέρθηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα