Και κερατάς από τον κουμπάρο και φεσομένος!

Tριπλά άτυχος στάθηκε πρόσφατα γαμπρός από τον Έβρο! Λίγες μέρες μετά τον γάμο του, από τη μια έπιασε τη γυναίκα του με τον... κουμπάρο, με αποτέλεσμα αφενός αμέσως να ζητήσει διαζύγιο και αφετέρου να διαλυθεί μια φιλία χρόνων που είχε με τον κολλητό που τον είχε στεφανώσει, αλλά από την άλλη του έμεινε πεσκέσι και το... δάνειο που είχε αναγκαστεί να πάρει για να πληρώσει τα έξοδα της τελετής του γάμου και του γλεντιού που τον ακολούθησε.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του. Εκείνη δέχτηκε και σύντομα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Ο γάμος όμως στις μέρες μας είναι ακριβός κι έτσι για να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα, ο μελλοντικός γαμπρός πήρε δάνειο. Όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος και η τελετή, όπως και το γλέντι κύλησαν με χαρά, τραγούδι και ελπίδες για πολλούς απογόνους.

Όπως όμως αναφέρει τα μπλογκ thrakilive, λίγες μέρες μετά το γάμο, ο παντρεμένος και ευτυχισμένος άνδρας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς έπιασε επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον κουμπάρο, σε κάτι παραπάνω από τρυφερές στιγμές. Τι κι αν τους είχε μόλις παντρέψει, τι κι αν ήταν φίλοι; Η κουμπαριά έχει και υποχρεώσεις και ο άτακτος κουμπάρος είπε να τις εκπληρώσει με... το παραπάνω.

Έτσι ο γαμπρός έμεινε μπουκάλα, ταπί και καθόλου ψύχραιμος. Βλέπετε, ο απατημένος σύζυγος δεν έχασε μόνο σύζυγο και κουμπάρο, αλλά θα αναγκαστεί να πληρώσει πίσω και τα χρήματα που δανείστηκε και μάλιστα με... τόκους, αφού προφανώς κανείς δεν δανείζει σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες χωρίς επιτόκιο. Και ύστερα του ήρθαν και τα λοιπά χαράτσια από την εφορία...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα