Κατσέλη: "Το μνημόνιο το είδαμε ένα Σάββατο πρωί για 3 ώρες!".

Κυριολεκτικά άφωνους και άναυδους άφησε τους συνομιλητές της (Ντ. Μπακογιάννη - Γ. Δραγασάκης - Γ. Παπαθανασίου) η Λούκα Κατσέλη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του MEGA με την εξής δήλωση - βόμβα: "Το Μνημόνιο το είδαμε για τρεις ώρες ένα Σάββατο πρωί..." . Όπως λοιπόν η χθεσινή βραδιά ήταν όντως μια βραδιά ανατροπής και δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ακολούθως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιάννης Πρετεντέρης έθεσε το παρακάτω εύλογο ερώτημα στην κυρία Κατσέλη: ''Πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;'' και εκείνη με τη σειρά της απάντησε ότι ''οι συνθήκες ήταν τέτοιες και η πίεση τόσο μεγάλη, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι περισσότερο''! Και οι εκπλήξεις στις αποκαλύψεις δεν είχαν τέλος!

Παρεμφερής ήταν αργότερα και η απάντηση που έδωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος συνέχισε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις  λέγοντας πως δε το είχε διαβάσει καθόλου το Μνημόνιο, διότι δεν ανήκε στην αρμοδιότητά του και ήταν ήδη απασχολημένος με άλλα ζητήματα που τον αφορούσαν άμεσα!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα