Καλοκαίρι θα μυρίσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας!

Καλοκαίρι θα μυρίσει την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες τοπικές νεφώσεις να εκδηλώνονται στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς 2 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρία και στην Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός, όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα