Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τρούπης ξαναχωρίζουν!

«Στο ίδιο έργο θεατές» λαϊκής πίστας! Μετά από δύο γάμους, ένα διαζύγιο που δεν εκδόθηκε ποτέ και δεκάδες έως εκατοντάδες κρίσεις στη σχέση τους, η Αντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τρούπης ξαναχωρίζουν! Τελευταία τρυφερή οικογενειακή στιγμή του ζευγαριού ήταν αυτή στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», όπου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αναστατωμένοι και οι δύο από την περιπέτεια υγείας της Ολγας, της κόρης της Αντζελας.

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για το θέμα, δεν πρόκειται να σας πω τίποτα. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν θέλω να μιλήσω» είπε ο Γιώργος Τρούπης στην «Espresso» όταν ρωτήσαμε λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον και των δύο, «η Αντζελα και ο Γιώργος έχουν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και ο καθένας τραβάει και πάλι το δικό του δρόμο». Ηδη ο κ. Τρούπης εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί να συνοδεύει μια νεαρή ξανθιά γυναίκα και έδειχνε να περνάει καλά και να διασκεδάζει. Οι πρώτες ενδείξεις για το χωρισμό τους φάνηκαν την ημέρα που η Αντζελα Δημητρίου έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ζαμανφού», αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Υπήρχαν τότε οι πληροφορίες, από έγκυρες πηγές, ότι τη συγκεκριμένη βραδιά επρόκειτο να εμφανιστούν οικογενειακώς: η Αντζελα, ο Γιώργος Τρούπης και η Ολγα». Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το προφίλ της, με θέματα όχι μόνο από τη ζωή αλλά και από την καριέρα της. Κι ενώ οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν όλη την οικογένεια μαζί στο πλατό, αντίκρισαν την Αντζελα μόνη και αρκετά εκνευρισμένη. Κρατούσε, μάλιστα, στο χέρι της ένα κομπολόι κι έπαιζε με αυτό νευρικά και ανυπόμονα.

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό προέκυψαν σοβαρά προβλήματα και υπήρξαν στιγμές μεγάλης έντασης ανάμεσά τους. Ενδεχομένως να χρειάζονται και οι δύο ξανά λίγο χρόνο για να δουν αν τελικά θα συνεχίσουν ή όχι να είναι μαζί. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που είναι σίγουροι ότι ακόμη κι αν είναι χωριστά αυτό τον καιρό, σύντομα θα ξανασμίξουν, αφού έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον σήμερα περισσότερο από ποτέ. Αλλωστε, η Αντζελα το είχε πει και παλιότερα: «Με τον Γιώργο δεν χωρίσαμε, απλά του έδωσα ρεπό»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα