Στροφή κάνει το Χόλιγουντ στην Παναγία και το Χριστό!

Στροφή κάνει το Χόλιγουντ αφήνοντας στα ράφια τους υπερήρωες κι επιλέγοντας να ζωντανέψει... βιβλικούς χαρακτήρες, όπως ο Νώε, Η Παναγία, Ο Ιησούς. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί θέλουν να αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων αφυπνίζοντας θρησκευτικά συναισθήματα. Έτσι εφέτος ο Ράσελ Κρόου γίνεται Νώε και η Ισραηλινή 16χρονη Odeya Rush υποδύεται Την Παναγία, στο "Mary Mother of Christ".

Συγκεκριμένα, το Νώε θα βγει στη μεγάλη οθόνη τον Μάρτιο και εκτός από τον Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί και η Έμα Γουάτσον. Κόστισε 150 εκατομμύρια δολάρια και οι παραγωγοί υπόσχονται εκπληκτικά ειδικά εφέ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί το "Έξοδος" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κρίστιαν Μπέιλ ως Μωυσής, ενώ το "Θεοί και Βασιλείς" αναφέρεται επίσης στη ζωή του Μωυσή.

Στο "Ο Γιος Του Θεού" θα πρωταγωνιστήσει ο Πορτογάλος Ντιόγκο Μοργκάδο, ενώ ο Γουίλ Σμιθ λέγεται ότι ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μία ταινία βασισμένη στην ιστορία του Κάιν και Άβελ.

Θεωρείται ότι η στροφή αυτή στην καρδιά του ευαγγελικού ποίμνιου έχει στόχο την προσέλκυση νέου κοινού στους κινηματογράφους, καθώς μόνο στις ΗΠΑ κατοικούν 91 εκατ. Χριστιανοί. Οι σκηνοθέτες προσκαλούν πάστορες και ιερείς να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους σε ιδιωτική προβολή προτού αυτές κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους.


ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα