Συνέχεια στην κόντρα Θεοφάνους - Sony για το X Factor

Σε μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση θα προχωρήσει ο Γιώργος Θεοφάνους. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Sony, που κατηγορεί τον κριτή του «X-Factor» για την αποχώρηση της Ηβης Αδάμου λέγοντας ότι ήταν «προϊόν σχεδιασμού», ο συνθέτης θέλοντας να αμυνθεί περνά στην αντεπίθεση, κινούμενος νομικά εναντίον της εταιρείας.

Ο κριτής του «X-Factor» αισθάνεται θιγμένος από τη διάσταση που πήρε η αποχώρηση της 17χρονης (πλέον) από το talent show. Kάτι που, όπως φάνηκε και στον τηλεοπτικό αέρα, επηρέασε και τα μέλη της κριτικής επιτροπής και για την ακρίβεια το... αντίπαλον δέος Νίκο Μουρατίδη. Ορθά-κοφτά στο βίντεο είπε: «Θέλω να μην είναι στον τελικό ο Γιώργος Θεοφάνους» (εννοούσε τη Νίνι, που ανήκει στην ομάδα του). Εριξε όμως στον τηλεοπτικό αέρα και τις... μπηχτές του για τον συνθέτη: «Θεοφάνους, κόψ’ το. Εδώ το θέμα δεν είσαι εσύ, αλλά οι παίκτες! Τέλος». Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποτρέψει τον Γιώργο Θεοφάνους από το να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο πέραν των συμμετεχόντων στο παιχνίδι. Και μπορεί εκείνος να απάντησε λέγοντας «το τέλος δεν θα το ορίσεις εσύ», αλλά τελικά το θέμα δεν πήρε περαιτέρω διαστάσεις. Πολλοί περίμεναν από τον Θεοφάνους να δώσει την απάντησή του σχετικά με τον άγριο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τη Sony μέσα από το «X-Factor», όμως αρκέστηκε αποκλειστικά στα του παιχνιδιού.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Είπε ότι τα e-mail που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αντάλλαξε εκείνος με στελέχη της Sony έχουν πριν από προτάσεις «τελίτσες» υπονοώντας ότι αλλάχτηκε το περιεχόμενό τους. «Το θέμα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης» πρόσθεσε. Επειτα από όσα του προσάπτει η δισκογραφική εταιρεία αναμένεται να απαντήσει μέσω του δικηγόρου του.

Οσο για το «X-Factor» της Παρασκευής, ήταν η σειρά της Ελένης Αλεξανδρή από τον Καναδά να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Κι αυτό ενώ δεν είχε βρεθεί ποτέ στη θέση του υποψηφίου για αποχώρηση. Βέβαια πλέον έχουν μείνει μόλις τρεις (τέσσερις μέχρι και την αποχώρηση της Ελένης) «αντίπαλοι». Η «βασίλισσα» Κατερίνα Γκαγκάκη... αποκαθηλώθηκε και το τρόπαιο του παιχνιδιού διεκδικούν η Νίνη από την ομάδα του Θεοφάνους, ο Σταύρος από την ομάδα του Μουρατίδη και οι 48 ώρες από αυτήν του Γιώργου Λεβέντη. Ο τελικός θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή.

Η Ηβη «καρφώνει» Θεοφάνους

«Δεν γνωρίζω αν ήταν ή όχι στημένη από την πλευρά του κυρίου Θεοφάνους η αποχώρησή μου. Για να κάνει όμως την καταγγελία η Sony σίγουρα κάποιο λόγο θα έχει, όπως και στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τις υποψίες της, αλλιώς δεν θα την έκανε». Με πολύ κομψό και διακριτικό τρόπο η Ηβη Αδάμου -για την οποία ήχησαν... σειρήνες πολέμου- μίλησε στην «Εspresso Κύπρου» για τον Γιώργο Θεοφάνους και το σχετικό σκάνδαλο με τη Sony.

Η ίδια, αν και απογοητευμένη από την αποχώρησή της από το παιχνίδι, δηλώνει πως αν η παραγωγή τής ζητούσε να επιστρέψει στο σόου, δεν θα γύριζε με τίποτα πίσω. Να θυμίσουμε ότι στην επιστολή της προς τον ANT1 η Sony ζητούσε την επιστροφή της. «Θεωρώ λάθος να επιστρέψω. Δεν γίνεται να αποχωρώ τη μία από το παιχνίδι και να επιστρέφω μετά πίσω. Είναι λάθος!» δηλώνει η Ηβη.

Οσον αφορά την αρνητική ψήφο του Γιώργου Θεοφάνους και την αποχώρηση της από το «Χ-Factor», δηλώνει στην ίδια συνέντευξη: «Πίστευα ότι ο κύριος Θεοφάνους θα με υποστήριζε, αλλά δεν το έκανε. Ηταν μια απόφαση που πήρε και τη σεβάστηκα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα