ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τα μήλα σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε και αυτά. Μόλις δέσουν λίγο (χωρίς να λιώσουν τα μήλα), κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Παίρνουμε έτοιμα σφολιατάκια, τα ανοίγουμε με ένα πλαστράκι, τα βρέχουμε με νερό γύρω-γύρω και τα γεμίζουμε. Τα κλείνουμε και τα ψήνουμε στο φούρνοστους 100o C, για 30'. Μόλις ψηθούν, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Μια παραλλαγή είναι, να τα τηγανίσουμε σε καυτό λάδι. Μόλις τηγανιστούν, τα πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Καλή επιτυχία .
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>