ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καίτε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Καβουρντίζετε το κουκουνάρι και τα αλεσμένα αμύγδαλα και καρύδια. Ρίχνετε και το σιμιγδάλι και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε αν θέλετε λίγη κανέλα. Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη σε σιρόπι. Ανακατεύετε το σιρόπι με το σιμιγδάλι πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει και τοποθετείτε σε μια φόρμα και πασπαλίζετε με κανέλα και γαρίφαλο.
Καλή επιτυχία .
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>