Επεισόδια και ξύλο στο Σερβία-Αλβανία, το ανεμόπτερο "άναψε" τα αίματα

Σε γήπεδο μάχης  μετατράπηκε το γήπεδο του Βελιγραδίου το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι Σερβίας και Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016.


Ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι φίλαθλοι Σερβίας και Αλβανίας πιάστηκαν στα χέρια και ο διαιτητής αποφάσισε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.


Η ένταση άρχισε στο 42ο λεπτό, όταν ένα ανεμόπτερο πέταξε σε χαμηλό ύψος, πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κρεμασμένο ένα λάβαρο στο οποίο απεικονίζονταν ο χάρτης της μεγάλης Αλβανίας.


Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα μέχρι να απομακρυνθεί το ιπτάμενο αντικείμενο.

Ο ποδοσφαιριστής των Σέρβων Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε τη σημαία και σε εκείνο το σημείο ακολούθησε ο πανικός. Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι των ομάδων πιάστηκαν στα χέρια.


Σέρβοι φίλαθλοι έσπασαν τα προστατευτικά και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας τους ποδοσφαιριστές της Αλβανίας!


Αν και οι πολιτικές διαφορές των δυο χωρών, που χρονολογούνται από το 1999 και αφορούν στην περιοχή του Κοσσόβου, είχαν θορυβήσει τους ανθρώπους της UEFA, τα παρατράγουδα δεν απετράπησαν. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας, ωστόσο, η αλβανική ομοσπονδία ζήτησε να εκκενωθεί το στάδιο για να επιτρέψει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της.


Το αίτημα απορρίφθηκε και, έτσι, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, ενώ ως υπαίτιος για το ανεμόπτερο συνελήφθη ο αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού,  Όλσι Ράμα, που βρισκόταν στις εξέδρες των επισήμων.

αρχείο λήψης (3).jpg

αρχείο λήψης (5).jpg

hi-res-d35652b9916fdd51de2d3e78aa6edd5b_crop_north.jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα