Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκέϊτ: «Έβγαζα το σουτιέν και έκλαιγα κάθε βράδυ»

Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκέϊτ: «Έβγαζα το σουτιέν και έκλαιγα κάθε βράδυ»

Η διάσημη ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκέϊτ μίλησε για το δύσκολο ταξίδι της, μετά τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού. Η ίδια όπως λέει δεν ήταν από την αρχή ειλικρινής, πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει

Η γνωστή ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκέϊτ εύχεται να είχε μοιραστεί τα πάντα για το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού – τα καλά και τα κακά. Μιλώντας στον Dax Shepard για το τελευταίο επεισόδιο του podcast του με τιτλο Armchair Expert, η 52χρονη σταρ εξέφρασε τη λύπη της που δεν ήταν ανοιχτή και ειλικρινής για το τι ένιωθε μετά τη διάγνωση και τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη το 2008.

«Έμαθα αυτό το μάθημα με τον σκληρό τρόπο γιατί το 2008, όταν είχα καρκίνο του μαστού στα 36 μου, βγήκα έξω και ήμουν το καλό κορίτσι που μιλούσε για «Ω, αγαπώ το νέο μου στήθος που είναι με σημάδια… Μα τι σκεφτόμουν;» είπε.

«Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με τον Ρόμπιν Ρόμπερτς όταν είχα καρκίνο και είχα πει τα ψέματα του αιώνα για το πώς ένιωθα», συνέχισε η Απλγκεϊτ. Η ηθοποιός απο τη σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά» εξομολογήθηκε οτι «έπεσε κυριολεκτικά στον τοίχο» μετά τη συνέντευξη και άρχισε να κλαίει με λυγμούς «γιατί ήταν όλα ψέμα».

«Όλα όσα έλεγα ήταν ένα φρικτό ψέμα. Ήμουν εγώ που προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για κάτι και νομίζω ότι αυτό δεν εξυπηρετούσε κανέναν. Ναι, ξεκίνησα αμέσως ένα ίδρυμα. Ναι, έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω και συγκεντρώσαμε εκατομμύρια δολάρια για να κάνουν μαγνητικές τομογραφίες οι γυναίκες που διέτρεχαν υψηλό κίνδυνο. Ναι, κάναμε κάτι καλό, αλλά πίσω από ολα αυτά, έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ. Και μακάρι να το είχα πει αυτό».

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε την εμπειρία της για να ενθαρρύνει «μία φίλη που είναι στη δημοσιότητα» να μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο. Η Άπλγκέϊτ θυμήθηκε ότι είπε αμέσως στη φίλη της να αφαιρέσει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έλεγε: «Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το νικήσει, θα είμαι εγώ».

Της είπα, «Κατάβασέ το τώρα γιατί η μαμά κάποιου μόλις πέθανε και ήταν αρκετά δυνατή. Η κόρη κάποιου μόλις πέθανε, η αδερφή κάποιου μόλις πέθανε, ο μπαμπάς κάποιου μόλις πέθανε από αυτό. Κατέβασέ το. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής σε κάθε βήμα της χημειοθεραπείας σου, της ακτινοβολίας σου, όλων των πραγμάτων που θα περάσεις. Οι άνθρωποι πραγματικά βοηθήθηκαν από αυτό που έκανε», πρόσθεσε.

Η Άπλγκέϊτ από τότε είναι πιο ανοιχτή για το ιατρικό της ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης της διάγνωσής της με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα