Η τραγική ειρωνεία στο διαφημιστικό σποτ της Blue Star - Αργοπορημένοι επιβάτες τρέχουν να μπουν στο πλοίο...

Η τραγική ειρωνεία στο διαφημιστικό σποτ της Blue Star - Αργοπορημένοι επιβάτες τρέχουν να μπουν στο πλοίο...

Το σπίτι μας είναι ανοικτό σε όλους λέει ο ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος για λογαριασμό της Blue Star Ferries. Πριν από περίπου 6 χρόνια, είχε υποδυθεί τον καπετάνιο σε πλοίο της εταιρείας Blue Star, στην οποία ανήκει και το Blue Horizon. Τα μέλη του οποίου σκότωσαν τον 36χρονο Αντώνη πετώντας τον στη θάλασσα και ενώ οι προπέλες είχαν πάρει ήδη μπρος.

Ζεστός, ευγενικός, φιλικός, προσιτός ο ηθοποιός καλεί τους επιβάτες στα πλοία της εταιρείας λέγοντας το σπίτι μας είναι ανοικτό σε όλους" Για τον Αντώνη όμως δεν ήταν...

Και να ήταν μόνο αυτή η τραγική ειρωνεία στο διαφημιστικό σποτ; Σε ένα πλάνο εμφανίζεται ένας άντρας με κοστούμι και χαρτοφύλακα να τρέχει να προλάβει να μπει στο πλοίο. Το πλάνο αλλάζει και φαίνεται ένας φαντάρος υπό βροχή, να τρέχει κι αυτός να μπει μέσα στο πλοίο, υπό το βλέμμα του υπάρχου.

Ο καπετάνιος, στο αμέσως επόμενο πλάνο, ελέγχει την κατάσταση και ετοιμάζεται για το δρομολόγιο.

Τραγική ειρωνεία... Ο Αντώνης ενώ έχει μπει στο πλοίο, βρίσκεται πάνω στο καταπέλτη ο οποίος "πατάει" ακόμα στην αποβάθρα, σπρώχνεται βάναυσα και μέχρι θανάτου από αυτό που αποκαλεί η εταιρεία στο σποτ "σπίτι" που είναι "ανοικτό για όλους".

.thetoc.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα