Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Εκλαψε το Twitter με τον θάνατο της Βουλίτσας - Το συγκινητικό αντίο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Εκλαψε το Twitter με τον θάνατο της Βουλίτσας - Το συγκινητικό αντίο

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η αγαπημένη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς επιφύλασσε μια δυσάρεστη εξέλιξη για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη "Βουλίτσα", σύζυγος του Μηνά, σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της σειράς μέχρι στιγμής.

Το τηλεοπτικό τέλος της "Βουλίτσας" έχει να κάνει με την απόφαση της ηθοποιού Ελένης Κοκκίδου, να μην συνεχίσει μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, στον επόμενο κύκλο της σειράς του Alpha.

"Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο "Μην αρχίζει τη μουρμούρα", θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό", ανέφερε η ηθοποιός πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

"Δεν γίνεται να κάνεις τη Μουρμούρα και από την άλλη να παίζεις τον Οιδίποδα Τύραννο. Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. "Μα πως η Βούλα από τη "Μουρμούρα" θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”", είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Το τέλος της Βούλας στο "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Όλα έγιναν τη στιγμή που η Βούλα με τον Μηνά έτρωγαν στο τραπέζι μαζί με έναν αγαπημένο φίλο. Η "Βουλίτσα" πνίγηκε καθώς γελούσε μετά από τα αστεία του άντρα της και έτσι "πέθανε".

"Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες", έλεγε χαρακτηριστικά, πριν συνειδητοποιήσει ότι η σύζυγός του δεν ζει πια.

Η συζήτησή που είχαν οι τρεις τους πριν το μοιραίο περιστατικό, ήταν σχετικά με την αποτέφρωση και το που θα ήθελε η Βουλίτσα να πεταχτούν οι δικές της στάχτες. "Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη", ήταν η ατάκα που έφερε και την τραγική εξέλιξη.

Συγκίνηση στο Twitter για τον θάνατο της Βούλας

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι φανς της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συγκινητικό φινάλε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα