Όταν ο Τσίπρας ξόδεψε όλα τα χρήματα του για να δει τελικό Σούπερ Καπ Ισπανίας

Όταν ο Τσίπρας ξόδεψε όλα τα χρήματα του για να δει τελικό Σούπερ Καπ Ισπανίας

Την αγάπη του Αλέξη Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό λίγο πολύ την ξέρουμε. Άλλωστε ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για το «τριφύλλι», ενώ έχει απαθανατιστεί και στο γήπεδο της Λεωφόρου σε αρκετούς αγώνες. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι κατά τη διάρκεια ταξιδιού του με την Μπέτυ Μπαζιάνα, στην Ισπανία, πριν παντρευτούν, ξόδεψε όλα τα χρήματα που τους είχαν απομείνει για να παρακολουθήσουν ένα ματς.

Όχι, όμως, όποιο και όποιο ματς, αλλά το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια, τότε, Ρεάλ Μαδρίτης και την Κυπελλούχο Ισπανίας, Σεβίλλη.

«Είχα μαζέψει όλα τα λεφτά που μας είχαν απομείνει για να πάμε να δούμε τελικό Σούπερ Καπ στο Μπερναμπέου, Ρεάλ – Σεβίλλη. Έχασε η Ρεάλ 5-2 θυμάμαι. Και της εξηγούσα ότι αυτοί στα πλάγια που τρέχουν πάνω κάτω δεν είναι διακοσμητικοί. Οι επόπτες. Έχουν έναν ρόλο να παίξουν. Με ρωτούσε γιατί σηκώνουν το σημαιάκι», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Alpha και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.   
Για την ιστορία η συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ρεάλ, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στις 19 Αυγούστου του 2007, όπου η Σεβίλλη πραγματοποίησε την έκπληξη, νικώντας τους «μερένχες» με 5-3, κατακτώντας και το μοναδικό τρόπαιο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα