Η αγκαλιά του Ιταλού προπονητή στον Γιάννη Αντετοκούμπο που έγινε viral. Η δύναμη της αγκαλιάς

Ο Ιταλός προπονητής Τζιανμάρκο Ποτσέκο, από την χαρά του μέχρι και τον Αντετοκούνμπο αγκάλιασε μόλις τον είδε

Η Ιταλία σόκαρε την Σερβία, πετώντας την έξω από την οκτάδα του EuroBasket, και ο προπονητής της, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, δεν ήξερε τι έκανε. Τόσο όταν στον αγωνιστικό χώρο, όσο και μετά το τέλος του ματς.

Η χαρά του, απόλυτα δικαιολογημένα, ήταν τόσο μεγάλη, που στα αποδυτήρια βρήκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπροστά του και πήδηξε πάνω του σαν μικρό παιδάκι. Ο Γιάννης αιφνιδιάστηκε αρχικά, αλλά όταν κατάλαβε τι γινόταν, χαμογέλασε και απήλαυσε την στιγμή.

Ο Ποτσέκο αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού (και ενώ είχε αποβληθεί στην τρίτη περίοδο) πήγε να μπει μέσα στο παρκέ αλλά τον έδιωχναν και μάλιστα αγριεμένοι τόσο ο Μέλι, όσο και ο Ντατόμε.

Μάλιστα, για την εν λόγω αυθόρμητη αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο ρωτήθηκε στη συνέχεια με τον Ιταλό προπονητή να αποκαλύπτει ότι ήταν το πιο ψηλό άλμα που είχε κάνει στη ζωή του.

«Αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση του διαδρόμου των αποδυτηρίων. Πήγαινα για να βγω στο γήπεδο και ο Γιάννης ερχόταν προς τα μέσα, προφανώς έκανε ζέσταμα. Ετρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ’ ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας. Εκτός, πάντως, από την αγκαλιά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο συζητήθηκε την Κυριακή και για την κίνησή του να αγκαλιάσει έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του όταν αποβλήθηκε από τους διαιτητές, με εκείνους να «μεταμορφώνονται» στη συνέχεια και να κατορθώνουν να αποκλείσουν από τη συνέχεια του Eurobasket 2022 την Εθνική Σερβίας, σε ένα αποτέλεσμα έκπληξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα