Φως στο Τούνελ: Πως σχολιάστηκε στα social media η συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη με τα κόκκινα

Φως στο Τούνελ: Πως σχολιάστηκε στα social media η συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη με τα κόκκινα

Ένα από τα θέματα της ημέρας, τηλεοπτικά και μη, ήταν η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν μιλά ο πατέρας τριών αδικοχαμένων κοριτσιών και πρώην σύζυγος μιας δολοφόνου, όλοι κρατούν την ανάσα τους.

Οι τηλεθεατές σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο στο Twitter όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κι όλα αυτά ενώ στην ανακρίτρια δήλωνε, μεταξύ άλλων: «Για 9 μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Εργαζόμουν ως οδηγός σε εταιρείας εξειδικευμένων ταχυμεταφορών. Παρ’ όλο που εγώ έλειπα, το σπίτι επισκέπτονταν συγγενείς, φίλοι και γενικά υπήρχε κίνηση μέσα στο σπίτι και κόσμος. Σε κανέναν από την οικογένειά μας, ή σε φίλους μας η κατηγορούμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί».

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε στο πλατό ξανά με κόκκινο σακάκι. Στο παρελθόν οι χρήστες του twitter έχουν επισημάνει πως όποτε φοράει κόκκινα η έμπειρη δημοσιογράφος σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

«Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης» ήταν το πρώτο σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής

Όπως ήταν λογικό τα πληκτρολόγια των χρηστών του twitter πήραν φωτιά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα