Εξαιρετικό φαγητό, απαίσιο σερβίρισμα! Το σύνθημα μιας νέας αλυσίδας εστιατορίων

Εξαιρετικό φαγητό, απαίσιο σερβίρισμα! Το σύνθημα μιας νέας αλυσίδας εστιατορίων

Αν η ιδέα σας για ένα ωραίο γεύμα στην πόλη τυχαίνει να περιλαμβάνει αγενές προσωπικό εστιατορίου που πληρώνεται στην πραγματικότητα για να σας προσβάλλει και να σας γελοιοποιεί, η κράτηση ενός τραπεζιού στο Karen's Diner θα πρέπει να είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων σας.

«Εξαιρετικό φαγητό, απαίσιο σερβίρισμα» είναι το σύνθημα του Karen's Diner, μιας νέας και ενδιαφέρουσας αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού που λειτουργεί επί του παρόντος στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, το όνομα παίζει με τη δημοφιλή αμερικανική αργκό για έναν αντιπαθητικό μεσήλικα πελάτη που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος και θέλει να μιλάει με τον διευθυντή για τα πιο ασήμαντα θέματα. Λοιπόν, κάποια έξυπνα μυαλά αποφάσισαν ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά θα ήταν ιδανική για το προσωπικό ενός εστιατορίου προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Το πρώτο Karen Diner στον κόσμο άνοιξε στο Σίδνεϊ, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, και μια νέα τοποθεσία θα ανοίξει στο Μπρίσμπεϊν, τον Απρίλιο. Τα σχέδια για ένα ακόμη εστιατόριο στη Μελβούρνη, καθώς και άλλα σε βρετανικές πόλεις όπως το Σέφιλντ και το Μάντσεστερ, είναι αρκετά προχωρημένα, με το χώρο στο Σέφιλντ να έχει προγραμματιστεί να εγκαινιαστεί αυτό το μήνα. Σύμφωνα με ένα μέλος της διοίκησης της εταιρείας, 10 νέες τοποθεσίες του Karen's Diner βρίσκονται στα σκαριά για το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς λοιπόν σε ένα Karen's Diner; Λοιπόν, μπορείτε να περιμένετε να σας μπερδέψουν τις παραγγελίες σας και να διαφωνήσετε με τους σερβιτόρους γι' αυτό, να πάρετε μια γελοία μικρή τούρτα γενεθλίων, αν είστε αρκετά γενναίοι για να τα γιορτάσετε εδώ, και να συμμετάσχετε χωρίς τη θέλησή σας σε έναν διαγωνισμό "χειρότερα ντυμένος καλεσμένος". Αλλά πάνω απ' όλα, θα πρέπει να περιμένετε "αγενείς σερβιτόρους με ανύπαρκτους τρόπους".

Η Sally Quinn, η οποία πρόσφατα γευμάτισε στο Σίδνεϊ, δήλωσε στην αυστραλιανή εφημερίδα The Age ότι ο σερβιτόρος τους φώναξε, πέταξε τα μενού τους στο τραπέζι και κορόιδεψε τα μαλλιά της κόρης της. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε στη μέση της διαδικασίας λήψης της παραγγελίας τους, αναποδογυρίζοντας "κατά λάθος" την τσάντα της, και έβριζε ή έκανε αγενείς χειρονομίες κάθε φορά που οι πελάτες έκαναν κάποια ερώτηση.

"Δεν θα ήθελα να μπω εκεί μέσα στα τυφλά, σαν τουρίστρια, χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται, απλά νομίζοντας ότι είναι ένα ωραίο μπέργκερ τύπου '50s", είπε η Quinn, προσθέτοντας ότι ήξερε τι την περίμενε, χάρη στην κόρη της, η οποία έχει δει βίντεο από αυτό στο TikTok.

Ο Aden Levin, διευθυντής της Viral Ventures, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το Karen's Diner, δήλωσε ότι θέλει το εστιατόριο να είναι "ένας χώρος όπου μπορείς να πεις οτιδήποτε, πραγματικά, να είσαι ο εαυτός σου και να απολαύσεις μια χαλαρή και διασκεδαστική εμπειρία φαγητού". Και να τιμωρηθείς από ένα μάτσο αγενείς σερβιτόρους, οι οποίοι στη συνέχεια θα περιμένουν φιλοδώρημα για τις υπηρεσίες τους, φυσικά.

.ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα