Πρωτότυπο σποτ υπέρ του εμβολιασμού: Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο, το 5G και ο Πανταζής!

Πρωτότυπο σποτ υπέρ του εμβολιασμού: Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο, το 5G και ο Πανταζής!

Το απόλυτο σποτ υπέρ του εμβολιασμού έρχεται από τον Δήμο Ρεθύμνου και είναι όλα τα λεφτά!

Η κυρία Μαρία θέλει να κάνει το εμβόλιο, αλλά κάπου μπέρδεψε το 5G με τον Πανταζή!

Σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, ο δήμος Ρεθύμνου δημιούργησε ένα διαφημιστικό μήνυμα με δόση… εμβολίου, 5G αλλά και… Πανταζή!

Η κυρία, Μαρία, λοιπόν θέλει να κάνει το εμβόλιο, αλλά φοβάται την αντίδραση της κόρη της. Μπουκάρει, λοιπόν, στο φαρμακείο και με ύφος συνωμοτικό, λέει στον φαρμακοποιό: «Μανόλη, έρχονται τα εγγόνια μου από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω το εμβόλιο, μην το πείτε στην κόρη μου».

Η εύλογη απορία του φαρμακοποιού για τον λόγο που ο εμβολιασμός της κας Μαρίας πρέπει να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό, τής δίνει την ευκαιρία να του μεταφέρει τις γνωστές θεωρίες περί 5G κ.λπ., τις οποίες ασπάζεται η κόρη της.

Η κ. Μαρία να δηλώνει πρόθυμη μεν να εμβολιαστεί αρκεί να μην το μάθει η κόρη της η οποία μπορεί να φύγει από το σπίτι γιατί η μητέρα της θα εκπέμπει «πανταζή» (5G).

Η ίδια, βέβαια, δεν φαίνεται να τις πολυπιστεύει και είναι αποφασισμένη να κάμει το εμβόλιο, όπως άλλωστε το έκανε και ο Χαράλαμπος ο ψάλτης. Αλληλούια!

Όπως δήλωσε σχετικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο Μανώλης Στεφανάκης οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ. “Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα