Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό, παθαίνω κρίσεις πανικού – Ξεσπά η ταξιδιώτισσα που έγινε viral

Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό, παθαίνω κρίσεις πανικού – Ξεσπά η ταξιδιώτισσα που έγινε viral

Άκρως ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η Τατιάνα Σαββίδου, η ταξιδιώτισσα που έγινε viral πρόσφατα εξαιτίας ενός ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα στην ενημερωτική εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ.


Ο ρεπόρτερ, γνωστός στα social media, για τα… ιδιαίτερα ρεπορτάζ του, βρέθηκε στον Πειραιά για να μεταδώσει τον φετινό «παλμό» στα ταξίδια των Ελλήνων για διακοπές εν μέσω πανδημίας.

Βλέποντας την κοπέλα αμέσως την ξεχώρισε μέσα στο πράσινο μίνι φόρεμα που φορούσε κι έσπευσε να της κάνει ερωτήσεις για το ταξίδι της.

Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή και τη συμπεριφορά του ρεπόρτερ ξέσπασε ένα τεράστιο κύμα σεξισμού στα social media -σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια-, με αποτέλεσμα να δεχτεί στη συνέχεια πλήθος υβριστικών μηνυμάτων χυδαίων χαρακτηρισμών.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια πολλοί έφτασαν στο σημείο να την αποκαλούν ακόμα και «συνοδό πολυτελείας».

«Με γελοιοποίησαν»
Μέσα από τη συζήτηση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού, η νεαρή κοπέλα, η οποία δηλώνει ότι πήγε στη Σαντορίνη για δουλειά, εκφράζει τον θυμό της, ενώ τονίζει ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Με γελοιοποίησαν. Φταίνε όλοι για εμένα. Είχα δίπλα τον πατέρα μου που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πήγα στην Σαντορίνη για να εργαστώ. Με χαρακτήριζαν συνοδό πολυτελείας επειδή φόρεσα ένα μίνι φόρεμα. Είναι δικαίωμά μου, δεν θα δώσω αναφορά. Δεν ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη για αυτό που προκάλεσαν, δεν ήξερα ότι είμαι live εκείνη τη στιγμή. Τα σχόλια είναι χυδαία, το βίντεο είναι παντού υπάρχουν πολλές προβολές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την εκπομπή ξεκίνησε όλο αυτό ,νομίζω μπορείτε να το δείτε όλοι. Το αντιλαμβάνεστε» είπε χαρακτηριστικά.

«Βιασμός δεν είναι μόνο ο σωματικός, είναι και ο ψυχικός. Και αυτό έχω υποστεί αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού και με έχει επιβαρύνει πάρα πολύ όλο αυτό» κατέληξε,

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα