#BinIsolationOuting: Η νέα μόδα του Instagram

Η μόδα να ντύνεσαι εκκεντρικά για να πετάξεις τα σκουπίδια γεννήθηκε μεν στην Αυστραλία, όμως χάρις στην διαπλανητική έκταση της επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύντομα εξαπλώθηκε και σε μακρινότερες περιοχές του πλανήτη, όπως στο Τέξας, ή στη Βρετανία, περνώντας κι από την Ολλανδία.

Η 30χρονη που ανάρτησε τις φωτογραφίες της με ένδυμα κοκτέιλ στον σκουπιδοτενεκέ στο Instagram με hastag το #BinIsolationOuting, είδε προηγουμένως όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες να ακυρώνονται λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν κρατήσει στα σπίτια τους τους μισούς ανθρώπους στον κόσμο.

Είτε φορώντας βραδινό φόρεμα είτε στολή του Σούπερμαν, η λογική του παιχνιδιού συνίσταται στο να χρησιμοποιείς τα λίγα μέτρα ίσαμε τον κάδο απορριμμάτων σαν να ήταν πασαρέλα και μετά να αναρτάς τις φωτογραφίες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιράζεσαι τη διασκέδαση με τους άλλους συμπάσχοντες.

«Αισθάνομαι χαζή που ντύνομαι έτσι στο σπίτι μου, όμως αυτό είναι το μόνο πράγμα που με βοηθά να διατηρήσω τα λογικά μου μέσα σε τούτον τον εγκλεισμό. Να βγάζω τα σκουπίδια μου με στιλ με βοηθά να αισθάνομαι και πάλι ευτυχισμένη», δηλώνει σχετικά η Βικτόρια Άντονι, που εργάζεται ως dj στο Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα