Η συγκινητική διαφήμιση της ηλικιωμένης που έκανε πραγματικότητα τα όνειρά της στα 86

Η Μπέρθα Ναν είδα το όνειρο που είχε από νέα να γίνεται πραγματικότητα στα 86 της: η Crest, η εταιρεία με τις οδοντόκρεμες, την επέλεξε για ένα διαφημιστικό της.

Η 86χρονη είδε τα όνειρά της να ζωντανεύουν χάρη στη μη κυβερνητική οργάνωση «Wish of a Lifetime», που πραγματοποιεί ευχές σε ηλικιωμένους στην Αμερική.

«Δεν ήθελα στην πραγματικότητα να συμμετέχω σε ταινίες. Ήθελα απλά να κάνω τηλεοπτικές διαφημίσεις» εξήγησε η Μπέρθα Ναν σε βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του διαφημιστικού σποτ.

Η ηλικιωμένη είναι γιαγιά έξι εγγονιών και είχε αφήσει στην άκρη τα όνειρά της για να τα μεγαλώσει. «Φρόντιζα την οικογένειά μου, δεν προσπάθησα να κυνηγήσω το όνειρό μου. Τώρα είναι η ευκαιρία μου να το κάνω» ανέφερε σύμφωνα με το People.

«Όταν ακούσαμε την ευχή της Μπέρθα να γίνει ηθοποιός, θελήσαμε να γίνει πραγματικότητα. Συναντηθήκαμε και φώτισε τον χώρο. Έκανε τους πάντες να χαμογελούν, έφερε τόνους ενέργειας και είδαμε πόσο μαγική μπορεί να είναι στην κάμερα, οπότε θέλαμε να μοιραστούμε τη μαγεία με όλους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος μεγάλης εταιρείας οδοντόκρεμας στη Βόρεια Αμερική για τη στοματική φροντίδα, Κάρλος ντε Τζίσους.

Η διαφήμιση προβλήθηκε πρώτη φορά στο NBC την Ημέρα των Ευχαριστιών και θα προβάλλεται στο διάλειμμα της τηλεοπτικής σειράς «NCIS», που είναι η αγαπημένη της ηλικιωμένης γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ