Παιδικός καρκίνος: Οι φωτογραφίες της 5χρονης που συμπαραστέκεται στον άρρωστο αδελφό της

Δύο φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ωμή πραγματικότητα για τον παιδικό καρκίνο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση.

Η 5χρονη Aubrey Burge στέκεται στο πλευρό του 4χρονου αδελφού της, Beckett, την ώρα που το αγόρι σκύβει πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας έχοντας τάση για εμετό, έπειτα από τη χημειοθεραπεία στην οποία υποβλήθηκε. Η 5χρονη χαϊδεύει με τρυφερότητα την πλάτη του αδυνατισμένου Beckett, τα μαλλάκια του οποίου έχουν πέσει εξαιτίας της θεραπείας που ακολουθεί για να νικήσει τον καρκίνο.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η μητέρα των παιδιών, Kaitlin Burge, στο Facebook θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την ασθένεια και να στείλει το μήνυμα ότι αφενός ο παιδικός καρκίνος δεν είναι εύκολη υπόθεση και αφετέρου επηρεάζει όλη την οικογένεια.

“Εμετός ανάμεσα στο παιχνίδι. Σηκώνεται για να πέσει. Εκείνη στέκεται στο πλάι του αδερφού της και τον χαϊδεύει στην πλάτη όταν εκείνος αρρωσταίνει. Αυτός είναι ο παιδικός καρκίνος. Ή το δέχεσαι ή τα παρατάς”, γράφει μεταξύ άλλων η Kaitlin στην ανάρτηση και προσθέτει: “Ένα πράγμα που δεν σου λένε για τον παιδικό καρκίνο είναι ότι επηρεάζει όλη την οικογένεια. Πάντα ακούς για την οικονομική και ιατρική μάχη, αλλά πόσο συχνά ακούς για τη μάχη που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες που έχουν κι άλλα παιδιά;".

Η δημοσίευση της μητέρας από το Τέξας μετράει χιλιάδες like, σχόλια και κοινοποιήσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα