Η κομπίνα Μητσοτάκη στην κοπή της πίτας του γραφείου Τύπου της ΝΔ

Η κομπίνα Μητσοτάκη στην κοπή της πίτας του γραφείου Τύπου της ΝΔ

Τη δική του βασιλόπιτα, παρέα µε τους διαπιστευµένους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δηµοκρατίας, έκοψε χθες το γραφείο Τύπου της αξιωµατικής αντιπολίτευσης

Η Μαρία Σπυράκη, που ανέλαβε στην αρχή το τελετουργικό, έκοψε αρχικά κοµµάτι για το κόµµα, για τον πρόεδρο, για το γραφείο Τύπου, για τον Χριστό.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να προσφέρει στους εκπροσώπους των Μέσων Ενηµέρωσης, ξεκινώντας από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την ΕΡΤ, όπως είθισται να ξεκινούν οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις Τύπου!

Σύμφωνα με το ethnos.gr ενώ η διαδικασία της κοπής της πίτας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, στην αίθουσα µπήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φορώντας για ακόµα µία κρύα ηµέρα ζιβάγκο και σακάκι, όπως συνηθίζει ο Βαγγέλης Μεϊµαράκης.

Οπως καταλαβαίνετε, ανέλαβε να ολοκληρώσει την κοπή. Επειδή όµως σε πρώτη φάση το φλουρί βρέθηκε ανάµεσα στο δικό του κοµµάτι και του γραφείου Τύπου, προχώρησε σε µια «κοµπίνα» µε τη βοήθεια του διευθυντή του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνου Ζούλα, µε αποτέλεσµα το φλουρί να ξαναβρεθεί ως διά µαγείας µέσα στη βασιλόπιτα. Σκοπός ήταν να τύχει σε δηµοσιογράφο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

-
Σχολιάστε το άρθρο: