Τσίπρας σε Κυριάκο: Την επόμενη φορά χτυπήστε το κουδούνι να πιούμε και κανέναν καφέ

Τσίπρας σε Κυριάκο: Την επόμενη φορά χτυπήστε το κουδούνι να πιούμε και κανέναν καφέ

Τα σχόλια ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή κυριαρχούν στη μεταξύ τους σύγκρουση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την αργοπορία του πρωθυπουργού, ενώ από την πλευρά του ο πρωθυπουργός απάντησε: «Είμαι ίσως ο μόνος πρωθυπουργός από την μεταπολίτευση και μετά με εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου που δεν έχω αρνηθεί να απαντήσω ούτε σε μια ερώτηση. Ο κ. Σαμαράς δεν είχε έρθει ούτε σε μια. Είναι θράσος να με εγκαλείτε ενώ χθες σας περίμενα μια ολόκληρη μέρα. Πόσες φορές έχετε αξιοποιήσει την ώρα του πρωθυπουργού; Τρεις φορές μόνο».
Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη είπε: «Την άλλη φορά που θα επιλέξετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα μην σας βάζουν να κάνετε δηλώσεις 200 μέτρα από το σπίτι μου. Και την επόμενη φορά που θα έρθετε χτυπήστε το κουδούνι να πιούμε και κανέναν καφέ, θα σας κεράσω».

«Και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχα δυσκολίες από τις κλούβες των ΜΑΤ που το φυλάνε. Όπως και στο Μαξίμου ε;», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον πρωθυπουργό για την περιοδεία του χθες στην Κυψέλη, με τον κ. Τσίπρα να τον καλεί για καφέ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα