Ο Νίκος Βούτσης για την τηλεθέαση σε Βουλή και... Survivor! Βίντεο

Για όσα είχαν ακουστεί, περί αλλαγής της ώρας ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στις 18 Μαΐου, ώστε να μην συμπέσει η ομιλία του με το Survivor, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής στην εκπομπή "Ακραίως", παρουσιάζοντας μάλιστα και νούμερα τηλεθέασης...

«Δεν βλέπω Survivor, αλλά τα μικρά μου τα παιδιά το βλέπουν και κάτι ακούω» είπε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια «Δεν είχε καμία σχέση το Survivor. Μία εβδομάδα πριν η διάσκεψη των προέδρων - υπάρχει η απόφαση - είχε αποφασίσει ότι αυτή η συζήτηση θα κλείσει στις 22:00 έτσι ώστε μέχρι τις 23:30 να γίνει ψηφοφορία. Ουδείς είχε ασχοληθεί μ' αυτό το θέμα (το Survivor)».

«Η είδηση είναι - και δεν το ξέρει ούτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - ότι 800 χιλιάδες άνθρωποι είδαν τον κύριο Τσακαλώτο, την κυρία Γεννηματά και τον κύριο Καμμένο έναντι 580 χιλιάδων που είδαν τότε τον πρωθυπουργό και τον κύριο Μητσοτάκη. Το δε Survivor είχε μία σταθερή τηλεθέαση 2 με 2,5 εκατομμύρια σε όλη τη διάρκεια» αποκάλυψε ο Νίκος Βούτσης.

Να σημειωθεί ότι εκείνο το βράδυ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε ξεκινήσει την ομιλία του με μια ατάκα για το Survivor: «Έχουν μιλήσει και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι 9 στους 10 στην Ελλάδα βλέπουν Survivor τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εντάσεις» είχε πει με χιούμορ ο υπουργός Οικονομικών.

Δείτε όσα δήλωσε την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το παραπάνω απόσπασμα από το 2:20 και μετά.

greek-web-tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα