Σε πανελλήνια τουρνέ το χειρουργικό συγκρότημα του Πολάκη, Δε Πολάκιανς

Μπορεί τα γιουσουφάκια της διαπλοκής να έκαναν τα πάντα για να κλείσουν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Ζακύνθου με το πρόσχημα ότι δεν είναι ασφαλές επειδή πέθανε κάποιος ασθενής από λοίμωξη αλλά γι’ αυτό ακριβώς η Υγεία χρειάζεται άντρες σαν τον Παύλο Πολάκη! Άντρες που καταργούν τις φλώρικες υγειονομικές προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα και ορμάνε με το νυστέρι όπως οι αντάρτες στο βουνό. Με σκισμένα πουκάμισα για γάζες και τίμια ρακή για αντισηπτικό.

Μαθαίνοντας το σαμποτάζ των «βοθροχειρούργων» που δυσφημίζουν το σύστημα Υγείας ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση. Μάζεψε πατριώτες γιατρούς από όλη τη χώρα και ξεκίνησε χειρουργική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο, θέλοντας να δείξει πως όλα λειτουργούν μια χαρά και χωρίς υγειονομικές προδιαγραφές.

Η ενθουσιώδεις αντιδράσεις που εισέπραξε στα social media του έδωσαν την ιδέα της περιοδείας. Μεταφέροντας ασθενείς από όλη την Ελλάδα πάνω σε ημιφορτηγά (το budget δεν επιτρέπει πολυτέλειες με ελικόπτερα)  το «αγρίμι τον Σφακίων με το νυστέρι» και το χειρουργικό του συγκρότημα  «Δε Πολάκιανς», πραγματοποιεί δύο παραστάσεις κάθε βράδυ: στην λαϊκή απογευματινή ασχολείται με αιμορροΐδες και στην βραδινή που είναι πιο σοβαρή εγχειρίζει σκωληκοειδίτιδες.

Μετά τις εγχειρήσεις ακολουθεί γνήσιο αντιμνημονιακό γλέντι όπου το κρασί ρέει άφθονο και δωρεάν ενώ όλο το χωριό χορεύει παραδοσιακά τραγούδια της Υγείας όπως το «Δεν μπορώ μανούλαμ’ δεν μπορώ, άει σύρε να φέρεις τον γιατρό».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ