Διαστημική Υπηρεσία στην Ελλάδα και για το Twitter λέγε με #greek_nasa

Η ανακοίνωση του Νίκου Παππά για τη δημιουργία… Διαστημικής Υπηρεσίας στην Ελλάδα, έδωσε το σύνθημα -όπως ήταν αναμενόμενο- για ένα πάρτι άνευ προηγουμένου στο Twitter και τα κοινωνικά δίκτυα.

Μετά την ανακοίνωση του Νίκου Παππά για την δημιουργία Διαστημικής Υπηρεσίας στην Ελλάδα, το Twitter, όπως ήταν φυσικό «ενθουσιάστηκε» και δεν άργησε να δημιουργηθεί το #greek_nasa.

«Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες δεν διαθέτουν Οργανισμό που να αξιοποιεί εμπορικά, επιστημονικά και ερευνητικά τα δικαιώματά της, ούτε την πληθώρα ερευνητικών και επιστημονικών εφαρμογών και πόρων που διαθέτει ο Ευρωπαϊκός Διαστημικός Οργανισμός (European Space Agency)», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωση, κάνοντας συγκρίσεις με άλλες χώρες όπως η Τουρκία, που έχει επίσης δημιουργήσει τον δικό της Οργανισμό Διαστημικής Πολιτικής.

«Πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μη διαθέτει, σήμερα, διαστημική υπηρεσία», τόνισε ο Νίκος Παππάς στην ανακοίνωση.

Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα καλύτερα tweet που δείχνουν ότι η δημιουργία αλλά και το χιούμορ δεν λείπει από τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου:

nasa24

nasa26 nasa1 nasa2 nasa3 nasa4 nasa5 nasa6 nasa7 nasa8 nasa9 nasa10 nasa11 nasa12 nasa13 nasa14 nasa16 nasa17 nasa18 nasa19 nasa20 nasa21 nasa22 nasa25nasa15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα