Ένα σκίτσο για τον Μανώλη Γλέζο γίνεται viral! Περισσότερος σεβασμός!

Η παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου, με το ειδικό πολιτικό και κοινωνικό βάρος που διαθέτει, δεν αποτελεί παρά την κορυφή του παγόβουνου των όσων συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα «νομιμοποιεί» την εκδήλωση και άλλων αντιδράσεων, καθώς οι φορείς τους αμφιταλαντεύονταν μήπως και κατηγορούνταν για δημιουργία «εσωκομματικού προβλήματος».

Ο τρόπος που αντέδρασαν πολλά νέα κυβερνητικά στελέχη στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, αποτυπώθηκε πολύ εύστοχα από την εφημερίδα ΑΥΓΉ!  Με το σκίτσο η Αυγή «καρφώνει» όλους εκείνους που αντέδρασαν κριτικάροντας τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να δείξουν κανέναν σεβασμό στην πορεία του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.

Χαρακτηριστικό είναι το σκίτσο, που θυμίζει στους νεότερους τα όσα έχει περάσει το ιστορικό στέλεχος και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εικονογράφηση με τον νεοσσό μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς συμβολίζει την απόσταση που χωρίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς από τους επικριτές του

Συγκεκριμένα, στο σκίτσο εμφανίζεται ένας νεοσσός λέει: «Ο κάθε άσχετος που έχει πέντε χρόνια στην εξορία, έντεκα χρόνια στη φυλακή, τρεις καταδίκες σε θάνατο και κατέβασε μια σβάστικα από την Ακρόπολη βγαίνει και λέει τη γνώμη του. Εμάς μας ρώτησε;»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα