Αυτές είναι οι 3 απλές ασκήσεις στις οποίες ορκίζομαι για να απαλλαγώ από το λίπος στην κοιλιά

Αυτές είναι οι 3 απλές ασκήσεις στις οποίες ορκίζομαι για να απαλλαγώ από το λίπος στην κοιλιά

Κάντε αυτές τις ασκήσεις τακτικά και σίγουρα θα δείτε διαφορά. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι γνωστό ότι το πιο δύσκολο είναι να χάσετε λίπος από την κοιλιά. Μπορεί να κάνετε κοιλιακούς κάθε φορά που πηγαίνετε στο γυμναστήριο, αλλά να απογοητεύεστε όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη αφού δεν βλέπετε καμία διαφορά. Τι είναι τελικά αυτό που λειτουργεί πραγματικά;

Αυτή την ερώτηση την κάνουν συχνά στους προσωπικούς γυμναστές ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, όταν πολλοί άνθρωποι θέλουν να χάσουν λίπος από την περιοχή της κοιλιάς για να νιώσουν αυτοπεποίθηση με τα καλοκαιρινά τους ρούχα. Δύο προπονητές δίνουν τις κορυφαίες συμβουλές τους για να απαλλαγείτε από το λίπος στην κοιλιά, συμπεριλαμβανομένων 3 ασκήσεων που συνιστούν να κάνετε τακτικά.

 Συμβουλές από personal trainers σε όποιον θέλει να απαλλαγεί από το κοιλιακό λίπος
Η Jenny Liebl, πιστοποιημένη γυμνάστρια και ανώτερη υπεύθυνη προϊόντων στην International Sports Science Association, δίνει μία συμβουλή σε όποιον θέλει να απαλλαγεί από το λίπος στην κοιλιά: Κινηθείτε!

Οι 3 τροφές που κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την απώλεια λίπους από την κοιλιά, σύμφωνα με εξειδικευμένους γιατρούς

«Η σκόπιμη και προγραμματισμένη δραστηριότητα οποιουδήποτε είδους καίει θερμίδες, οι οποίες, εφόσον η διατροφή, ο ύπνος και η ενυδάτωση κάποιου είναι σε καλή κατάσταση, μπορούν να συμβάλλουν σε ένα έλλειμμα θερμίδων που υποστηρίζει την απώλεια βάρους», λέει, προσθέτοντας ότι συνιστά άσκηση 3 έως 5 φορές την εβδομάδα για απώλεια βάρους.

Η Nikka Saadat, πιστοποιημένη γυμνάστρια και επικεφαλής προπονήτρια ΗΠΑ στην Vitruvian, συμφωνεί με αυτή τη συμβουλή, προσθέτοντας ότι για την απώλεια βάρους και την μείωση του κοιλιακού λίπους σημαντικά είναι:

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα βίντεο με τις ασκήσεις στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα