Πέντε βραδινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς χαρούμενος την επόμενη μέρα

Πέντε βραδινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς χαρούμενος την επόμενη μέρα

Το να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για μια «καλή μέρα», δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να έχεις μια σταθερή πρωινή ρουτίνα. Πολλές φορές, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το πώς περνάς τα βράδια σου, τις συνήθειες που επιλέγεις να υιοθετήσεις πριν κοιμηθείς ή όλα όσα επιλέγεις να κάνεις την προηγούμενη μέρα - κάτι που πολλές φορές παραβλέπεις.

Μπορεί να εκπλαγείς με το πώς μερικές μικρές οι αλλαγές στις νυχτερινές σου συνήθειες μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά στο πόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος νιώθεις το επόμενο πρωί. Αυτές, είναι πάντως 5 συνήθειες που θα έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή σας το επόμενο πρωί.

Κάνε έναν απογευματινό περίπατο
Μια γρήγορη βόλτα μετά το φαγητό γύρω από το τετράγωνο ή ένας περίπατος με τον σκύλο σου πριν κοιμηθείς το βράδυ, μπορεί να αλλάξει πολλά στον τρόπο που θα ξυπνήσεις την άλλη μέρα. Μόλις λίγα λεπτά ήπιας κίνησης, μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Απομάκρυνε το κινητό σου πριν κοιμηθείς
Ένας καλός νυχτερινός ύπνος έχει σημαντική επίδραση στην ψυχική σου κατάσταση για το επόμενο πρωί. Για να επικεντρωθείς στη βελτίωση του ύπνου σου, περιόρισε τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών τη νύχτα. Ιδανικά, απενεργοποίησε το κινητό σου περίπου 30 λεπτά πριν κοιμηθείς και προσπάθησε να κρατήσεις τις συσκευές σου μακριά από το κρεβάτι. Θα δεις, ότι την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις τελείως διαφορετικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα