Ξεχάστε τους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα – Το έξυπνο κόλπο καθαρισμού με 3 υλικά

Ξεχάστε τους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα – Το έξυπνο κόλπο καθαρισμού με 3 υλικά

Μία TikToker μοιράζεται το έξυπνο κόλπο με 3 υλικά για να απομακρύνετε τους κίτρινους λεκέδες ιδρώτα από τα λευκά σας ρούχα και να τα κάνετε να δείχνουν σαν καινούργια.

Η Nic, μια lifestyle blogger, η οποία μοιράζεται συνταγές, προτάσεις φαγητού και συμβουλές ευεξίας με τους followers της στα social media, αποκάλυψε πρόσφατα έναν απλό και εύκολο τρόπο να εξαφανίσετε τους επίμονους λεκέδες από ιδρώτα από τα λευκά σας t-shirt, κάνοντάς τα να δείχνουν σαν καινούργια.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Nic παρουσίασε το κόλπο με 3 υλικά για να καταπολεμήσετε τους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το κόλπο θα κάνει τα ρούχα σας να δείχνουν ξανά “σαν καινούργια”. Στη λεζάντα του βίντεο, η Nic έγραψε: «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα δούλευε, αλλά δούλεψε. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτούς τους κίτρινους λεκέδες σε όλα τα λευκά σας t-shirt, μουλιάστε τα σε ένα μείγμα ξυδιού, μαγειρικής σόδας και κρύου νερού για μια ώρα. Θα γίνουν ξανά καθαρά, σαν καινούργια».

@nicolemikaluk truly didnt think this would work but it did #whitetshirthack #cleantshirts #yellowpitstainremoval ♬ original sound - Nic | lifestyle & food

Εάν θέλετε να αποφύγετε το ξεθώριασμα των ρούχων, προσθέστε ένα φυσικό υλικό στο πλυντήριο

Στα σχόλια, η Nic εξήγησε ότι μετά το μούλιασμα για μία ώρα, θα πρέπει να βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο. Επίσης, ανέφερε ότι χρησιμοποίησε:

  • 4 κούπες νερό,
  • 1 κούπα λευκό ξύδι και
  • 1/4 κούπας μαγειρική σόδα.

Πολλοί χρήστες των social media μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στα σχόλια. Η Evie έγραψε: «Μια φορά τα λευκά μου έγιναν ροζ και αυτό το tip τα βοήθησε να ξαναγίνουν λευκά». Η Sabina σημείωσε: «Σας ευχαριστώ για τη συμβουλή!». Η Jen Keirouz πρότεινε: «Αν θέλετε να το απογειώσετε… προσθέστε υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ).

Και μετά το πλύσιμο, απλώστε τα στον ήλιο». Η Amorinhi πρότεινε μια εναλλακτική λύση: «Μπορείτε επίσης να τρίψετε μαγειρική σόδα και υγρό πιάτων απευθείας στους λεκέδες και μετά να τα πλύνετε κανονικά». Η Cancel έγραψε: «Η μαγειρική σόδα και το ξύδι εξουδετερώνουν το ένα το άλλο, οπότε απλά τα μουλιάζεις σε νερό». Η Nic απάντησε: «Δεν ξέρω, οι επίμονοι λεκέδες έφυγαν, οπότε είμαι ευχαριστημένη».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα