Παιδικές φωτοταπετσαρίες DISNEY - Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε ένα μαγικό κόσμο

Παιδικές φωτοταπετσαρίες DISNEY -  Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε ένα μαγικό κόσμο

Παιδικές φωτοταπετσαρίες DISNEY- Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε ένα μαγικό κόσμο με αγαπημένους φανταστικούς ήρωες της Disney

Οι παιδικές φωτοταπετσαρίες Disney μέσα από τις ζωντανές παραστάσεις τους και τα χαρούμενα χρώματα που διαθέτουν, καλλιεργούν τη δημιουργικότητα των παιδιών και εξάπτουν την φαντασία τους.

Το δωμάτιο μετατρέπεται σε ένα καταφύγιο, όπου μπορούν να αναβιώσουν το αγαπημένο τους παραμύθι, να ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά και παραμυθένια και να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Το παιχνίδι της φαντασίας και του ονείρου δεν τελειώνει ποτέ και ο μαγικός κόσμος της Disney είναι ιδανικά σχεδιασμένος για να ενθαρρύνει τα παιδιά να ταξιδέψουν, να ονειρευτούν και να συνομιλήσουν με τους φανταστικούς τους φίλους.

Επιλέξτε μια χαρούμενη παράσταση με τον Μίκυ, την Μίνυ, τα αυτοκινητάκια McQueen, τις αγαπημένες πριγκίπισσες, τον Winnie και την παρέα του, την Hello Kitty , την Peppa το γουρουνάκι μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων παραστάσεων και στη συνέχεια ζητήστε να σας το εκτυπώσουν στη διάσταση του τοίχου του παιδικού δωματίου που θέλετε να καλύψετε.

Μπορείτε επίσης, αν προτιμάτε να καλύψετε ένα μέρος του τοίχου, για παράδειγμα το κομμάτι του τοίχου πάνω από το κρεβάτι ή πάνω από το γραφείο ή τον καναπέ. 

Όπου και να την τοποθετήσετε, η παιδική φωτοταπετσαρία  Disney θα ζωντανέψει τον χώρο και θα τον κάνει διαδραστικό, ώστε να μπορεί το παιδί σας να ταξιδεύει και να ζει για λίγο στον μαγικό κόσμο που επιθυμεί.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια στον ακόλουθο σύνδεσμο ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ – ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ :: ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ- ΠΟΣΤΕΡ :: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (plastelhome.gr)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα