Γιατί δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου - Βίντεο

Ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο ανήρτησε ένας «παθών» εξηγώντας γιατί δεν είναι πάντα σοφό να βάζετε την προσωπική σας περιουσία σε ένα χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου.

Όταν ο Brad Reid, από τον Καναδά, απολάμβανε τις διακοπές του στο εξωτερικό, έβαλε όλα του τα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Καθώς ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης, ο Reid ζήτησε από την ρεσεψιόν να το ξεκλειδώσουν και προς μεγάλη του έκπληξη, το γραφείο βοήθειας τον ενημέρωσε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βάλει έναν άλλο κωδικό για να το ανοίξει.

Δεν θα ήταν δύσκολο για έναν κλέφτη να να κλέψει τα τιμαλφή των επισκεπτών καθώς ο Brad πληροφορήθηκε ότι ο προεπιλεγμένος κωδικός που ξεκλειδώνει όλες τις μηχανές του ξενοδοχείου, είναι απλά ο «000000».

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την αποκάλυψη του ξενοδοχείου, ο Brad αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο online, το οποίο έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια views.

Στο εν λόγω βίντεο ο Brad ενημερώνει όλους τους παραθεριστές: «Πριν φύγετε και αφήσετε τα πράγματα σας στο ξενοδοχείο, ίσως να ελέγξετε ότι όλα τα 0s δεν το ανοίγουν».

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ