Τα 5 λάθη που μάλλον κάνετε όταν μαγειρεύετε αβγά

Αχ αβγά! Σε όποια μορφή και εάν μας τα σερβίρουν όταν πηγαίνουμε για το αγαπημένο μας κυριακάτικο brunch, είναι πάντα υπέροχα -και έτοιμα να φωτογραφηθούν για το Instagram.

Όταν όμως προσπαθούμε να τα ετοιμάσουμε στο σπίτι, δεν γίνονται ποτέ τα ίδια, ούτε σε γεύση ούτε σε εμφάνιση. Τι κάνουμε λάθος;

Το PureWow ζήτησε βοήθεια από τον «γκουρού των αβγών» Nick Korbee, ο οποίος είναι σεφ στο γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης Egg Shop και συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα