Πανελλαδικές 2018, ΕΠΑΛ: Ανατομία Φυσιολογία ΙΙ, Θέματα, απαντήσεις

Πανελλαδικές 2018, ΕΠΑΛ: Ανατομία Φυσιολογία ΙΙ, Θέματα, απαντήσεις

Συνέχεια σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου με τα μαθήματα: Ανατομία – Φυσιολογία II, Ηλεκτροτεχνία 2, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό σχέδιο συνεχίζονται σήμερα (14.06.2018) οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Στο Madata.gr θα μπορείτε να βλέπετε τις εκφωνήσεις των θεμάτων για τις Πανελλήνιες 2018, και στη συνέχεια και τις προτεινόμενες απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Δείτε   τα θέματα των Πανελληνίων και τις απαντήσεις των σημερινών θεμάτων των ΕΠΑΛ, με την εγκυρότητα και την εμπειρία των φροντιστηρίων «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ»  

Οι προτεινόμενες απαντήσεις στο μάθημα της Ανατομίας από το φροντιστήριο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ  (Π. Φάληρο)

Οι προτεινόμενες απαντήσεις στο μάθημα της Ηλεκτροτεχνίας από το φροντιστήριο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ  (Π. Φάληρο)

Για τα θέματα 'Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ/Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ' ΕΠΑΛ
πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Ηλεκτροτεχνία`2/ Ηλεκτροτεχνία' ΕΠΑΛ
πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης-Ιστορία Τεχνών-Έργα και Δημιουργοί (ν.4473)' ΕΠΑΛ
πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Αρχιτεκτονικό Σχέδιο' ΕΠΑΛ
πατήστε εδώ.

Οδηγίες για το Σχέδιο

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σχετική εγκύκλιο του ενημερώνε όλους τους υποψήφιους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2018 και ετοιμάζονται να δώσουν αύριο το μάθημα «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» για τη διαδικασία και τι πρέπει να έχουν μαζί τους.

Στους υποψήφιους θα δοθεί χαρτί σχεδίασης, του οποίου οι εξωτερικέςδιαστάσεις είναι 0,50 μ. Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, 0,50 μ. Χ 0,58 μ..

Από εκεί και έπειτα ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του, πινακίδα σχεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το χαρτί σχεδίασης και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά – χαρτί πρόχειρο σχεδίασης (ριζόχαρτο ή άλλο, απαραιτήτως σε διάσταση Α4), μολύβια με διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικά πάχη γραμμών, όργανα για σχεδίαση με μολύβι ή με σινική μελάνη, ταυ ή παραλληλογράφο, τρίγωνα σχεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και άλλα αναγκαία μέσα σχεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, γομολάστιχα, ξύστρες κ.λπ.), καθώς και μεγεθυντικό φακό.

Επόμενο μάθημα για τα ΓΕΛ

Οι εξετάσεις συνεχίζουν με τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις 15 Ιουνίου με τα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι που θα δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν συστήματα σχεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηχανήματα γραφής και σχεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιχεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λπ.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων, κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα: είκοσι, ένα: πενήντα κ.λπ.), κομπιουτεράκια και μοιρογνωμόνιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα