Αυτό είναι το πρόγραμμα των πανελλαδικών για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Λέσβο και Χίο

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα των εξετάσεων ύστερα από την αναβολή των πανελλαδικών σε εξεταστικά κέντρα σε Λέσβο και Χίο λόγω του σεισμού 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα διεξαχθούν το Σάββατο 1-7-2017 και τη Δευτέρα 3-7-2017, με ώρα εξέτασης τις 16:00 μμ.

Οι εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28-6-2017, την Πέμπτη 29-6-2017 και την Παρασκευή 30-6-2017, με ώρα εξέτασης τις 17:00 μμ.

Την ίδια ώρα φινάλε βάζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. Οι υποψήφιοι χθες εξετάστηκαν σε Δίκτυα Υπολογιστών, Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Κινητήρες Αεροσκαφών.

Αυριο Τετάρτη οι Πανελλαδικές για τα ΕΠΑΛ ρίχνουν αυλαία με τα μαθήματα της Ηλεκτροτεχνίας, του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, των Στοιχείων Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων και της Βοοτροφίας-Αιγοπροβατοτροφίας.

Υπενθυμίζεται οτι την Πέμπτη αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων με πρώτο μάθημα - Πέμπτη 22 Ιουνίου τα Αγγλικά

Το madata.gr, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας μεταφέρει τον παλμό των εξετάσεων και σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2017 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2017, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα