Το άγριο έγκλημα της Νέας Ορεστιάδας

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή οχήματος άσκησε χθές ο εισαγγελέας της Νέας Ορεστιάδας κατά του 38χρονου, που ομολόγησε πως σκότωσε μια 40χρονη γυναίκα, στο σπίτι του, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 168, και στη συνέχεια τη μετέφερε στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής.

Ο νεαρός άνδρας εμφανίστηκε στη ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, το πρωί του Σαββάτου και ανέφερε το έγκλημα, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το θύμα. Οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στη Νέα Ορεστιάδα, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τη νεκρή.

Όπως υποστήριξε ο-κατά την ομολογία του-δράστης, η γυναίκα τον επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής και σε κάποια στιγμή, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λογομάχησαν και της επιτέθηκε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Αφού τη μετέφερε στον ακάλυπτο, πήρε το αυτοκίνητο του θύματος και κατευθύνθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο δράστης παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή, που έχει αναλάβει την προανακριτική διαδικασία αλλά είναι άγνωστο πότε αυτό θα συμβεί, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δικηγόρο

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τα φόνο της 40χρονης γυναίκας στη Νέα Ορεστιάδα από τον 38χρονο, με τον οποίο φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, δεν έχει αναφέρει τίποτα στην αστυνομία που να διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν να επιτεθεί με τέτοια αγριότητα στη γυναίκα και να της προκαλέσει τόσα σκληρά και, θανατηφόρα, χτυπήματα. Η νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής «έδειξε» ως αιτία θανάτου σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά τραύματα στην αυχενική χώρα. Το θύμα έφερε και επιφανειακό τραύμα από δάγκωμα σκύλου-ο 38χρονος είχε ένα πιτ μπουλ-, χωρίς όμως αυτό να σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας. Η κηδεία της 40χρονης, που ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, θα γίνει στη μια σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη που διενήργησε νεκροψία- νεκροτομή, το πτώμα της 40χρονης γυναίκας έφερε πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στον αυχένα, καθώς και αιμάτωμα αυχενικής χώρας, αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στη Aσφάλεια Αλεξανδρούπολης, το πρωί του Σαββάτου, και ανέφερε το έγκλημα υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το θύμα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τη νεκρή. Όπως υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν του δράστης, η γυναίκα τον επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής και σε κάποια στιγμή, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, λογομάχησαν και της επιτέθηκε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Αφού τη μετέφερε στον ακάλυπτο, πήρε το αυτοκίνητο του θύματος και κατευθύνθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, τελικά παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε σύγχυση και δεν θυμόταν τα αίτια αλλά και το πώς ακριβώς συνέβη το φονικό, παρά μόνο ότι σκότωσε την γυναίκα.

Η κηδεία της 40χρονης, που ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έγινε το μεσημέρι στην Ορεστιάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα